EL 26 DE FEBRER, VOTA ANPE. PERQUE NO TOTS ELS SINDICATS SOM IGUALS

poster_foto

Benvolgut/da company/a,

Com ja sabreu, el proper 26 de febrer hi ha Eleccions per escollir els representants sindicals dels docents a Catalunya.

Aquests quatre darrers anys han estat marcats per la pèrdua de drets laborals (baixada de sous, augment d’hores lectives i de ràtios…) i per la implantació de lleis (LOMCE, LEC i els seus decrets, especialment el de plantilles) que han empitjorat la nostra tasca professional.

El grans sindicats, potser preocupats en agafar posicions per saltar a la política i en acontentar a algunes associacions –de pares i mares, professionals…- o perquè tenen interessos en altres sectors (privat i concertat en el cas de l’Ensenyament), no han sabut o pogut reconduir la situació

Per tot això, us demanem que ens doneu la vostra confiança i el dia 26 voteu per ANPE SINDICAT INDEPENDENT. Perquè som un sindicat INDEPENDENT, seriós, sense influències polítiques, PROFESSIONAL, només dedicat a L’ENSENYAMENT PÚBLIC. Sense subvencions. Sense distraccions. Amb les idees clares.

AMB EL TEU VOT, CANVIAREM……………….

  • PROU BUROCRÀCIA SENSE SENTIT. Els docents estem per educar i ensenyar, no per omplir paperassa inútil que ens treu un temps molt valuós.

  • PROU INFLUÈNCIA DE LA POLÍTICA. Som un sindicat independent; no ens importa qui governi ni devem favors a ningú. Els polítics ens han d’ajudar a construir una professió més digne, sense pors, favors o “mirar a una altra banda”.

  • PROU SINDICALISME ESTÈRIL. Ja hi ha hagut prou vagues, concentracions i demés. Pensem millor les estratègies i pensem què volem els docents abans d’engegar res. Les accions, meditades, i sobretot que serveixin per alguna cosa.

  • PROU LLEIS ABUSIVES I INJUSTES. ANPE lluitarà per tirar enrere l’injust Decret de Plantilles, (retornant així el valor i poder als claustres), ordenar el garbuix d’opcions horàries, retirar els descomptes per baixa, el tracte indigne als interins i mantenir la jubilació voluntària als 60 anys.

  • JA HEM PAGAT PROU LA CRISI. Prou de prendre el sou als docents. Proposem un calendari seriós i factible de negociació per recuperar tot el que ens han sostret.

AMB EL TEU VOT, ACONSEGUIREM……………..

  • JORNADA CONTINUADA. Només a Catalunya no hi ha opció d’escollir Jornada Continuada a Primària. Prou donar l’esquena al futur. Som els que sabem més del tema, amb experiència a tot l’Estat. Acabarem amb el boicot de diverses associacions i els altres sindicats d’ensenyament i desencallarem projectes.

  • ESTATUT DEL DOCENT I CARRERA PROFESSIONAL. No tenim un marc legislatiu propi i això afavoreix l’ intrusisme polític i social, alimentat moltes vegades per populismes i demagògies. És un tema CABDAL per ANPE.

  • MILLORA DE L’IMATGE I RESPECTE AL DOCENT. Et mereixes respecte per la teva professió. Prou agressions injustificades al professorat.

  • REDUCCIÓ DE JORNADA LECTIVA I RÀTIOS. Perquè un centre educatiu no és un aparcament d’infants o adolescents. S’ha d’acabar l’amuntegar alumnes a les classes durant hores i hores i perdre qualitat educativa.

  • MANTENIMENT DE MUFACE I CLASSES PASSIVES. Som un sindicat molt fort a nivell estatal: podem lluitar per tu i defensar MUFACE i la teva jubilació.

vota anpe

Per aquestes eleccions ens presentem amb la federació FSES. FSES integra a tres sindicats independents de màxima representativitat en los sectors d’Educació i Sanitat (ANPE, SATSE i CEMSATSE)

US ADJUNTEM EN FORMAT PDF EL CARTELL I LA CARTA PER SI VOLEU IMPRIMIR-LOS I PENJAR-LOS AL VOSTRE CENTRE:  CARTA ELECCIONS 2015 ; POSTER ELECCIONS 2015

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *