SR. WERT: SI NO ESTÀ ESPATLLAT, MILLOR NO ARREGLAR-HO

Com si es tractés d’un fenomen meteorològic advers, que es sap que actuarà però no es sap quan, el ministre Wert vol continuar fent-se un nom a la història utilitzant l’arma que millor se li dóna: la confrontació.

I es que aquest senyor no sap estar quiet. Sempre ha d’estar posant el dit a l’ull a tothom: ha reformat un sistema educatiu regular i l’ha transformat en mediocre, amb una llei que no agrada a ningú; ja té en peu de guerra al món del futbol, que amenaça amb vaga general; ha pujat l’IVA cultural fins ofegar una indústria necessària, que ajuda a crear una societat més avançada, i finalment, no deixa de banda la seva obsessió amb la llengua, que també ha sabut transformar en arma de confrontació.

I es que caldria dir-li de nou al senyor Wert que EL CATALÀ NO ÉS UN PROBLEMA A CATALUNYA. El sistema d’immersió continua guanyant batalles legals, morals i professionals, i a més de la seva contrastada eficàcia no dóna marge d’error. ÉS UN SISTEMA QUE FUNCIONA I NO CAUSA PROBLEMES NI SOCIALS NI EDUCATIUS.

Caldria també dir-li que ja n’hi ha prou d’utilitzar la confrontació de la llengua per guanyar vots; és una tàctica de baixa categoria que diu molt poc de la seva capacitat d’estratègia. És que no li entra al cap que no tot es pot imposar a base de lleis i decrets?

Així doncs, com l’hem comparat amb un fenomen meteorològic advers, conclourem, d’una manera molt nostra, dient-li senyor Wert que LI TENIM MÉS POR QUE A UNA PEDREGADA.

Però també li direm que ja n’hem aguantat unes quantes i les continuarem aguantant, fins que finalment, passin de llarg.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *