RESOLUCIONS DESTINACIONS PROVISIONALS CURS 2013-2014

Resolució definitiva

——————————

Presentació de sol·licituds

Personal interí

Es pot presentar una única sol·licitud de participació en un únic nivell educatiu (ensenyament infantil i primari o ensenyaments secundaris).

Funcionaris de carrera i amb les pràctiques ajornades

Personal acollit a l’article 25 de la Llei 31/1995, de prevenció de riscos laborals

La sol·licitud es realitza presencialment als serveis territorials d’Ensenyament i/o Consorci d’Educació de Barcelona.

Termini de presentació de sol·licituds: del 24 de maig al 14 de juny de 2013

Propostes de les direccions dels centres

La sol·licitud es realitza a l’espai privat “Propostes de destinacions provisionals de les direccions” del Portal del centre.

Termini de presentació de sol·licituds: del 17 de juny al 2 de juliol de 2013

Podeu accedir a la sol·licitud amb el codi personal de XTEC, o per mitjà d’un usuari temporal que podeu crear per a aquest procediment.

Abans d’emplenar els camps de les diferents pàgines de l’aplicació, consulteu l’ajuda que hi ha a la part superior dreta, ja que sovint s’hi descriuen criteris i requisits que poden condicionar la vostra destinació.

És molt recomanable que llegiu prèviament el document de Preguntes més freqüents. També és important que els funcionaris amb destinació provisional, com a participants forçosos, parin atenció als avisos i ajuts en la priorització de les comarques, atès que per defecte s’ordenen en ordre alfabètic.

Deseu sempre les dades en les diferents fases del procés. Tingueu en compte que la sol·licitud no estarà efectivament enviada, i per tant registrada, fins que no es clica sobre el botó Envia que hi ha al final del procés. Mentre no hàgiu enviat la sol·licitud, la podreu modificar.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *