PLATAFORMA SINDICAL UNITÀRIA

S’ha constiuit la Plataforma Sindical Unitària, l’objectiu de la qual és unir esforços per tal de poder donar resposta a les polítiques de retallades i de pressió a les que estem sotmesos des de fa temps.

Els sindicats signants són:  CCOO, UGT, IAC, CSIF, USOC, MC, SATSE, USAE, SAC, CSC, STAJ, ASPEC, GESTHA i ANPE

Davant d’aquesta difícil situació, les dites organitzacions sindicals, representants de la  totalitat dels col·lectius del Sector Públic, volem manifestar el següent:

1. Els empleats públics som l’instrument que garanteix els drets essencials de la societat del nostre país, com és el dret a la sanitat, l’educació, l’atenció social, la justícia, les emergències, etc.
2. Els empleats públics, treballadors amb un nivell de qualificació necessari per desenvolupar les nostres tasques, accedim als nostres llocs de treball a través de processos selectius oberts a tota la ciutadania on es valora la nostra capacitat i mèrit.
3. Els empleats públics hem vingut prestant a la societat un catàleg de serveis essencials a l’abast de tota la ciutadania, tingui o no tingui recursos per sufragar-los i visqui on visqui, i volem continuar fent-ho.

En conclusió, sense empleats públics no hi ha serveis públics i sense serveis públics no hi ha Estat de Benestar.

Avui, divendres, 28 de setembre, hi ha a les 13 hores una concentració davant de la Subdelegació del Govern a Barcelona (c/ Mallorca, cantonada amb Roger de Llúria) amb motiu de la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat.

La Plataforma es reunirà el proper dia 8 d’octubre, per elaborar un calendari de mobilitzacions.

Podeu llegir el manifest aqui

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *