OFERTA DE CURSOS JULIOL D’ANPE CATALUNYA

Relació alfabètica de persones amb nomenament de substituts el mes de juliol de 2011.

El proper 1 de juliol ANPE.cat oferirà una sèrie de cursos que responen a la variada demanda del professorat. Són cursos HOMOLOGATS pel Departament d’Ensenyament la qual cosa us permetrà consultar i/o el certificat de la vostra base de dades de l’XTEC. Aquests cursos els podreu utilitzar per cobrar el juliol, sexennis, oposicions, concursos de trasllats, etc.

Recordem que els cursos només els poden homologar les Conselleries i el Ministeri d’Educació i Ciència, les universitats només els poden certificar. Això últim ha creat confusions, problemes i mala imatge. Als nostres cursos prima tant la qualitat dels contiguts com la seva legalitat i homologació, amb l’extra de la comoditat que suposa tenir-ho tot a un cop de tecla.

Si cliqueu a aquest enllaç (o clickeu a la pestanya superior “Cursos 2010-2011”) podreu consultar tota la nostra oferta. De ben segur que trobareu un a la vostra mida, comptant que disposem d’alguns dels millors preparadors/es (amb experiència contrastada) on-line i presencials.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *