Nomenaments 30 i 31 d’agost

 

  1. Nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent

Avuí i demà, 30 i 31 d’agost de 2018 els Serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants de plantilla a jornada sencera i a mitja jornada i de places compactades a proposta de les direccions dels centres sempre que es tracti de la compactació de dues mitges vacants o d’una mitja vacant i una substitució a jornada parcial. També es cobriran les substitucions de jornada sencera.

Per conèixer el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema.

A més a més, les persones a qui s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.

Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada .

Per accedir a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema. S’aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.

Les franges horàries de connexió, per Serveis territorials, són les següents:

30 d’agost, de 10 a 11.30 h

Serveis territorials al Maresme – Vallès Oriental Serveis territorials a Girona Serveis territorials a Barcelona Comarques Serveis territorials al Vallès Occidental Serveis territorials a les Terres de l’Ebre

31 d’agost de 10 a 11.30 h

Consorci d’Educació de Barcelona Serveis territorials al Baix Llobregat Serveis territorials a Tarragona Serveis territorials a Lleida Serveis territorials a Catalunya Central

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/borsa-docents/borsa-curs/nomenaments-telematics/ 

 

ANPE BARCELONA 

Aquest servei és possible gràcies a l’afiliació

Ara és el moment: AFILIA’T

BARCELONA: barcelona@anpe.es 93 3012913  GIRONA: girona@anpe.es 93 3012913 LLEIDA: lleida@anpe.es 973 281406  TARRAGONA: tarragona@anpe.es 977 244458 www.anpe.cat PÀGINA DE FACEBOOK TWITTER: https://twitter.com/#!/ANPECATALUNYA

 

 

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *