COBRAMENT JULIOL I ATUR

Mireu a EPOCA si teniu nomenament fins 31 de juliol.

REQUISITS PER COBRAR EL JULIOL:
1. Tenir 6 mesos treballats aquest curs. (1 dia ha de ser a partir de l’1 d’abril de 2010)
2. Haver participat les oposicions 2010 en qualsevol CCAA o fer durant el juliol un curs de formació de qualsevol durada i nombre d’hores. Caldrà presentar el certificat del curset al SSTT abans del 30 de setembre.
3. El nomenament de juliol serà de la mateixa dedicació que els treballats en el curs. Si han estat de jornades diferents, serà de la jornada més gran treballada.
4. Si es vol treballar en un altre lloc, cal demanar la compatibilitat.
5. Si cobreu atur s’ha de comunicar a l’INEM que durant el juliol tindreu un nomenament, amb la finalitat de no cobrar de dos llocs i evitar una sanció.
DEMANAR L’ATUR
Les persones que vulguin tramitar el cobrament de l’atur han de demanar el certificat d’empresa als Serveis Territorials corresponents quan s’acabi el seu nomenament. A qui tingui nomenament per al juliol se’ls hi farà amb data de 31 de juliol i el podran anar a recollir als SSTT a partir del 5 d’agost.
Teniu en compte que

 • Cal haver cotitzat com a mínim 360 dies en els 6 anys anteriors a la situació legal d’atur.
 • Cal sol·licitar la prestació dins el termini de 15 dies hàbils (sense comptar-hi diumenges i festius) a partir del dia que es genera el dret a subsidi.
 • Has de subscriure un “compromís d’activitat”Ho has de sol.licitar al Departament mitjançant una instància i t’ han de fer un certificat per anar a l’INEM.
  Has d’emplenar la sol·licitud aquesta (a sota tens l’enllaç) i marcar la casella on posa Prestació de subsidi d’atur. Personal interí o laboral.
  Demana que passaràs a recollir el certificat pel registre d’entrada (7 o 8 dies després). És més ràpid i segur, malgrat que també poden enviar-te el certificat per correu a casa.
  Amb el certificat emès pel Departament d’Educació hauràs d’anar a l’INEM a demanar l’atur que et correspongui pel temps treballat.
  Cal portar:
 • DNI.
 • Targeta de la SS.
 • 6 darreres nòmines per fer el càlcul de la Base Reguladora.
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *