COBRAMENT DEL MES DE JULIOL INTERINS

Segons l’acord signat amb el Departament d’Educació i a l’espera de la Resolució, avancem que:

Al personal substitut que hagi treballat un mínim de 6 mesos aquest curs se li farà un nou nomenament al mes de juliol.

De moment, els requisits seran haver treballat sis mesos i almenys un dia del 3r. trimestre i realitzar un curs durant el mes de juliol. Si un professor està opositant i es presenta a l’examen no haurà de fer la formació.

Serà un nomenament nou i per tant no se’n podrà gaudir si s’està de baixa per malaltia o maternitat, i tampoc si ja es té un nomenament, encara que sigui d’1/3 de jornada. Es pagarà segons el tipus de jornada que s’hagi exercit durant més temps.

La inscripció al curs s’haurà de formalitzar abans del 30 de juny, excepte els opositors. S’establirà que el curs haurà de tenir una durada mínima de 30 hores.

Recomanem que es comprovin els cursos en inscriure, ja que aquests han de estar reconeguts pel Departament.

Comparteix:

1 Comentari

 1. SANDRA FREIXAS COROMINA ha dit:

  Bon dia,
  M’interessaria saber si jo també puc obtar al cobrament del mes de juliol segons diu el departament.

  Des del mes de setembre (el dia 8) estic fent substitucions. He treballat sempre, menys unasetmana entre nomenament i nomenament. Des del mes de desembre que estic a una escola de ripoll. A finals de gener, però, em vaig afagar la baixa perquè vaig tenir una criatura el mes de març. A dia d’avui, m’he tornat a reincorporar al centre ja que se m’ha acabat el permís de maternitat.

  Tot i haver estat aquests mesos de baia, em compten com a mesos treballats? és per saber si compleixo el requeriment de “mínim sis mesos treballats”; ja que els dies del tercer trimestre treballats ja els tindria.

  Moltes gràcies per la vostra atenció.

  Sandra Freixas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *