CALENDARI ESCOLAR 2011-2012

DOGC 6/06/11: S’estableix el calendari escolar dels curs 2011-2012.

Documents d’organització i funcionament dels centres educatius per al curs 2011-2012

COMENÇAMENT DE CURS: El curs escolar començarà el 12 de setembre a primària i secundària (ESO i batxillerat) i el 19 els cicles formatius de grau superior, els ensenyaments de règim especial, de les escoles oficials d’idiomes i dels centres i aules de formació de persones adultes.

HORARIS:

*Els d’ESO tindran dues tardes lliures, els de batxillerat podran fer horari intensiu pels matins, la formació professional s’organitzarà preferentment pel matí o per la tarda i adults  pel matí o tarda o vespre.
*L’horari a primària és pot desenvolupar entre les 8h 30 min i les 18h.
*Amb caràcter general, l’horari lectiu dels centres a infantil i primària serà de nou del matí a dos quarts d’una del migdia i de tres de la tarda a dos quarts de cinc de la tarda.
*Però podran optar per acabar les classes a les 16 h. (sempre amb l’acord de tota la comunitat educativa) amb el següent horari : de 9 h a 12 h 30 min i de 14 h 30 min a 16 h.
*Es podrà sol•licitar jornada continuada a partir de l’11 de juny.

*El professorat romandrà al centre des de l’1 de setembre fins al 29 de juny (Us poden fer anar al centre a preparar el curs vinent a partir del 29 de juny, ja que juliol no és de vacances)

VACANCES:

*Les vacances de Nadal entre el 23 de desembre i el 8 de gener
*La Setmana Santa serà entre el 2 i 9 d’abril

FINAL DE CURS I DIES DE LLIURE DISPOSICIÓ:

*Les classes acabaran el 22 de juny i els centres disposaran de 5 dies de lliure disposició (que es podran fer repartits en els diferents trimestres o bé compactats en una setmana).
*Es fixa el final de curs el 22 de juny

EXÀMENS DE RECUPERACIÓ:

*Els exàmens de recuperació de l’ESO i de primer de batxillerat seran el 4 i 5 de setembre de 2012
*En els cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran abans de l’1 de juny, després de les proves ordinàries.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *